Chrishell Selling Sunset Beeld © Getty Images

Chrishell uit Selling Sunset slaat op hilarische wijze terug naar online haters

10 januari 2022 16:02

Chrishell Stause (40) heeft een groot deel van haar bekendheid te danken aan de Netflix-hit 'Selling Sunset'. Maar al die bekendheid heeft uiteraard ook een keerzijde. Zo krijgt Chrishell met enige regelmaat te maken met online haatreacties. Daar komt ze nu, op een geestige wijze, op terug.

"Ik werk eraan"

Op Twitter schrijft Chrishell dat ze met enige regelmaat te horen krijgt dat mensen die naar Selling Sunset kijken haar irritant vinden. 'Eerlijk, ik heb hetzelfde', schrijft de reality-makelaar met een knipoog. 'Ik denk dat het jarenlange auditeren (voor rollen in series, red.) er voor heeft gezorgd dat ik mijn brein iets raars doet, wanneer ik voor de camera sta. Ik werk eraan', gaat Chrishell verder. Toch vindt ze dat mensen niet zo moeten zeuren en een beetje 'relaxen'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chrishell Stause kan lachen om berichtje over haar en Jason Oppenheim

Sowieso is Chrishell er niet vies van om een sneer hier en daar uit te delen aan mensen die geen fan van haar zijn. Toen iemand haar in december vertelde dat ze niets kon bereiken zonder een man aan haar zijde, ging ze er even voor zitten.

Ze bedankte die persoon voor het kijken van die serie. Later vertelde ze aan People dat ze om dat soort kritiek moet lachen. "Eerlijk waar, ik vind het vermakelijk. Ik doe dit nu een tijdje, dus het heeft even geduurd voor ik op dit punt zat. Maar het is gewoon grappig wanneer iemand zo geobsedeerd is met het leven van een vreemde."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chrishell Stause en Jason Oppenheim uit Selling Sunset alweer uit elkaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!