Beeld © Instagram @stepankamatto

TikTok-ster Stephanie (31) belandt in ziekenhuis na verkopen scheten in potjes

10 januari 2022 16:16

Wanneer je denkt dat het allemaal niet gekker kan in de wereld, word je toch weer verbaasd door iets bizars. Een realityster uit de Verenigde Staten, genaamd Stephanie Matto (31), is in het ziekenhuis beland. Waarom? Ze verkocht haar scheten - die ze in potjes liet - online, maar doordat ze zo veel windjes liet, kwam ze met spoed in een ziekenhuisbed terecht.

"Ik vertelde ze wel over mijn eetpatroon"

Stephanie zelf dacht dat ze een hartaanval kreeg en dat ze haar laatste momenten beleefde, vertelde ze aan Jam Press. Echter, volgens artsen kwamen de symptomen door haar vele scheten. En de laatste was er eentje te veel. 

In november begon Stephanie, ook wel Steph genoemd, met het verkopen van haar scheten. Dat deed ze niet uit zichzelf. Ze kreeg namelijk verschillende verzoeken van haar online volgers. Al met al verdiende ze er een slordige 200.000 dollar aan. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

8-jarige dochter Kim Kardashian gaat stiekem live op TikTok

Om aan de vraag van haar klanten te voldoen, moest Stephanie iedere week zo'n vijftig potjes vullen met haar scheten. Daarom leefde ze van een dieet vol bonen en eieren. Later voegde ze daar nog proteïneshakes aan toe, omdat ze ontdekte dat dat de scheten een viezere lucht gaf. 

Toch ging het fout op een avond, toen Stephanie in bed lag en iets in haar buik voelde. Ze had moeite met ademen en kreeg zelfs pijnsteken. "Ik belde een vriend, zodat hij me naar het ziekenhuis kon brengen, want ik dacht dat ik een hartaanval had."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Opgelet: ken jij deze nieuwste TikTok-sensatie al?

Diezelfde avond nog lag Stephanie in het ziekenhuis. Ze vertelde haar dokters in eerste instantie niet over haar scheetbedrijf. "Ik vertelde ze wel over mijn eetpatroon. Toen werd me verteld dat ik geen hartaanval had, maar hele intense 'gaspijnen'." Daarop adviseerden de artsen Stephanie haar dieet te veranderen. "Dat heb ik gedaan, waarmee mijn business is beëindigd."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!