Anne-Marie Rozing Beeld © ANP

Qmusic-nieuwslezer Anne-Marie Rozing gaat trouwen: 'Lijkt wel een film'

10 januari 2022 16:57

Qmusic-nieuwslezer Anne-Marie Rozing (36) stapt in het huwelijksbootje. Ze is door haar vriendin Laura ten huwelijk gevraagd op Bonaire. Dat vertelde ze zelf in de ochtendshow 'Mattie & Marieke'.

"Het lijkt wel een film"

Ruim twee weken geleden stapten Anne-Marie en haar vriendin op het vliegtuig naar Bonaire om daar vakantie te vieren. Toen ze op een dag op het strand aan het relaxen was, werd er pal voor haar neus een tafeltje voor twee personen opgebouwd. "Ik zei tegen mijn vriendin: oh heerlijk, entertainment. Er gaan hier twee van die toeristen zo zitten, die krijgen een etentje hier. Laten we kijken."

Haar vriendin claimde daar echter geen zin in te hebben en liep weg. "Kwam ineens die meneer die het aan het opbouwen was en vroeg ons om daar te komen eten. Het was volgens die man een promotiefilmpje voor Klein Bonaire. Ik dacht: huh? Mijn vriendin stond meteen op en zei: "Kom maar mee." Wij waren de enige nog op het eiland, met alleen die man van het diner."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Qmusic-dj's ontsnappen na 140 uur escape room

Anne-Marie zei nog tegen haar vriendin dat ze geen zin had om ten huwelijk gevraagd te worden. Daarop stelde Laura haar nog gerust. Tijdens een wandeling kwam er toch een ring tevoorschijn, uit een wijnkoeler. "Ze heeft me ten huwelijk gevraagd en ik moest huilen, ik vond het zo mooi. Het lijkt wel een film. Ze had het zo goed geregeld. Er lag zelfs een fotograaf in de bosjes."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Qmusic-dj Kai Merckx vader geworden van een zoontje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!