Evi Hanssen Beeld © ANP

Evi Hanssen zit niet te wachten op televisie-comeback

11 januari 2022 12:34

De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen (43) was jarenlang te zien in '3 Op Reis', maar afgelopen zomer zwaaide ze definitief af. Fans die hopen haar binnenkort in een ander programma te zien staat een teleurstelling te wachten: Evi is namelijk niet van plan om dit jaar een comeback te maken.

"Inmiddels verkies ik rust en programma’s waar ik voldoening uit haal boven succes en bekendheid"

Eva heeft een indrukwekkend cv in zowel België als Nederland: zo zat ze regelmatig aan tafel bij De Wereld Draait Door, presenteerde ze Expeditie Robinson en 3 Op Reis en deed ze mee aan Wie is de Mol?. Momenteel is ze samen met Ruud de Wild te horen op NPO Radio 2, waar ze om de week een week in de uitzending zit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Evi Hanssen opgelucht door exit Wie is de Mol?

Helaas voor haar fans is dit meteen ook de reden dat ze voorlopig niet op televisie zal terugkeren. "Sinds ik om de week in Nederland radio maak met Ruud de Wild, blijft er weinig ruimte over. Daarom sla ik veel af. Inmiddels verkies ik rust en programma’s waar ik voldoening uit haal boven succes en bekendheid", zo vertelt ze in Veronica Superguide. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Evi Hanssen zwaait definitief af bij 3 Op Reis

Opvallend genoeg wordt Evi vaker in Nederland dan in België herkend. "Als je kickt op herkend worden, dan moet je BN’er worden. In België zijn mensen daar te nuchter voor. Ik heb zowel met BN’er als BV’er (bekende Vlaming - red.) niet zo veel. Soms zegt mijn vriend: 'Mensen staren naar je', maar ik heb het meestal niet eens in de gaten."'

Evi drinkt al langer dan twee jaar geen alcohol en schreef daar onlangs een boek over:

Evi Hanssen merkte lichamelijk voordelen na stoppen met alcohol

00:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!