Kendall Jenner Beeld © Getty Images

Kendall Jenner reageert op kritiek over 'ongepaste' jurk op bruiloft

11 januari 2022 15:57

Er zijn van die onuitgesproken regels als het gaat om huwelijkskledij en volgens veel mensen heeft Kendall Jenner (26) die regels doorbroken. Wanneer het model een nietsverhullende outfit naar de bruiloft van één van haar beste vriendinnen draagt, krijgt ze van haar volgers de nodige kritiek. Kendall reageert nu zelf op de commotie en wat blijkt? De bruid zelf heeft haar groen licht voor de outfit gegeven.

"Ongepaste outfit op een bruiloft Kendall Jenner, ik schaam me voor je"

In november vorig jaar gaf één van de beste vriendinnen van Kendall, Lauren Perez, het jawoord aan haar vriend David Waltzer. Omdat er aardig wat celebs op de bruiloft aanwezig waren, van Kendall tot Bella Hadid en Hailey Bieber, duurde het niet lang voordat er foto’s op sociale media verschenen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner trots op vriend na winnen gouden medaille

Opvallend genoeg was het niet Lauren maar Kendall die op de bruiloft alle aandacht op zich wist te vestigen. Het model droeg namelijk een opvallende zwarte jurk die op meerdere plekken op haar bovenlichaam volledig was uitgesneden, waardoor er maar weinig aan de verbeelding werd overgelaten. Destijds lieten veel mensen op Instagram weten dat ze de jurk heel 'ongepast' vonden voor een bruiloft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner aangeklaagd door Italiaans modehuis

Lauren besloot recentelijk een terugblik van het jaar 2021 te plaatsen en daar hoorde natuurlijk ook wat kiekjes van haar trouwpartijtje bij. Op één van de foto’s was Kendall in de beruchte zwarte jurk te zien, wat opnieuw tot een stortvloed van reacties zorgde. 'Ongepaste outfit op een bruiloft Kendall Jenner, ik schaam me voor je', zo schreef iemand. Weer een ander reageerde daarop met 'Als het de bruid zelf niet uitmaakt, waarom maak jij er dan wel een probleem van? Ontspan'. Lauren was het duidelijk eens met deze laatste reactie en reageerde: 'En zo is het! Ze zag er prachtig uit en ik vond het geweldig.'

Ook Kendall kon het niet laten om zelf ook nog even te reageren. 'En ik heb natuurlijk ook van tevoren om jouw toestemming gevraagd. Wie houdt er nou niet van een bruiloft aan zee?'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!