Stefano Keizers Beeld © ANP

Stefano Keizers weer gelukkig in de liefde met nieuwe vlam

11 januari 2022 19:30

Stefano Keizers (34) deelde eind vorig jaar het hartverscheurende bericht over zijn 'break-up' met zijn volgers. Inmiddels heeft de cabaretier deze roerige periode achter zich gelaten en is hij helemaal in de wolken met zijn nieuwe lover: muzikant Loes Wijnhoven (31).

''Vroeg of laat zullen betere tijden ons omarmen''

Het management van Stefano stuurde ons eerder vandaag een aantal verliefde foto's van de twee samen. Daarop is Stefano te zien met zijn nieuwe vriendin Loes. De lovebirds zijn al 3 maanden samen en zijn momenteel op Curaçao aan het genieten van een vakantie.

Loes lijkt ook meteen haar schoonfamilie ontmoet te hebben, Stefano's familie woont namelijk op het eiland. 

Stefano Keizers en nieuwe vriendin
Stefano Keizers en nieuwe vriendin
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stefano Keizers poedelnaakt tijdens roast van Hans Klok

Stefano en zijn ex-geliefde Ellis Kat laten in november vorig jaar weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. 

'We hebben alles geprobeerd om dit te voorkomen maar uiteindelijk was er geen andere conclusie mogelijk dan deze hele nare', schreef hij onder zijn foto op Instagram. 'Het spijt me dat ik geen vrolijker bericht te brengen heb en ik baal ervan dat zoiets persoonlijks als dit in de publieke ruimte gedeeld moet worden.' Stefano voegt eraan toe dat hij 'altijd trots zal blijven op haar en op alles dat we samen hebben meegemaakt. Vroeg of laat zullen betere tijden ons omarmen'. Het is niet exact duidelijk hoelang zij samen waren. De cabaretier was lange tijd niet heel open over hun relatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stefano Keizers over deelname Robinson: 'Horrorverhalen gehoord'

Tijdens The Roast of Hans Klok was het Stefano die de show wist te stelen door, waarom ook niet, naakt entree te maken. Onze online reporter Laïs van Niel was van de partij en geeft in Flute of Flop de BN'ers een koekje van eigen deeg door hun outfits te beoordelen.

Flute of Flop: Stefano Keizers shockeert op rode loper The Roast

04:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!