Beeld © Tom Cornelissen

Carlo Boszhard kwam 10 kilo aan tijdens feestdagen in lockdown

12 januari 2022 10:35

Jojoën met je gewicht. Voor veel mensen is het een bekend fenomeen. Zo ook voor Carlo Boszhard (52). In zijn column voor 'Televizier' vertelt de presentator er openhartig over.

"Het was dan ook een race tegen de klok"

Voor Carlo is het altijd opletten wat zijn lichaam betreft. Voor de opnames van het tweede seizoen van I Can See Your Voice was hij maar wat blij met zichzelf. "Ik woog keurig 83 kilo. De jasjes konden prachtig dicht, ik sliep goed, dronk veel water en had dus geen wallen, maar was fris en fruitig."

Voor het derde seizoen van het programma liet Carlo de balans even voor wat het was. "Midden in de lockdown en de feestdagen geen kant op kunnen, behalve naar de ijskast. Dan weer snel voor de buis, alleen maar happen naar mijn heerlijke zonde: een kersentaart."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Carlo Boszhard stortte na opnames van De TV Kantine in

Ook na de opnames van Carlo's programma Married at First Sight en The Masked Singer liet hij even de teugels vieren. Al snel stond de weegschaal op 92 kilo, waar hij van schrok. "En als kers op de taart ben ik een nachtbraker, dus kan ik makkelijk om twaalf uur ’s nachts nog een spannende film opzetten. Heerlijk, maar niet als je door de kringen onder je ogen meer op een pandabeer gaat lijken. Het was dan ook een race tegen de klok om binnen een paar dagen weer enigszins te lijken op de Carlo van de persfoto's." Wat is dan het antwoord voor Carlo? Water. "Dus ik drink liters spa blauw", vertelt de presentator in zijn column.

In The Masked Singer beleefde Carlo nog een ongemakkelijk moment, door een iets te strak overhemd waar hij uit scheurde. Het fragment zie je hieronder terug.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Carlo Boszhard verklapt: 'Er wordt meteen getrouwd in Married at First Sight'

Carlo scheurt uit zijn blouse in nieuwe aflevering Masked Singer

00:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!