Beeld © ANP

Rachel Hazes 'heeft het gezellig' met beruchte No Surrender-oprichter Klaas Otto

12 januari 2022 14:12

Het liefdesleven van de familie Hazes: heel Nederland houdt zich ermee bezig. Gaat het een keer niet over zoon André (27), gaat het wel over moeder Rachel Hazes (51). Ze is namelijk gespot met een nieuwe 'liefde'. Na berichtgeving van 'Story' bevestigt het management van Rachel dat ze het inderdaad 'gezellig heeft' met deze man.

"Wat de toekomst brengt moeten we afwachten"

Wie is deze man met wie Rachel haar vrije tijd doorbrengt? Zijn naam is Klaas Otto en de twee zijn geen onbekenden van elkaar. Klaas is de oprichter van de veelbesproken motorbende No Surrender. Bij het grote publiek werd Klaas bekend, nadat hij werd beschuldigd van afpersing, zware mishandeling en het witwassen van 1,3 miljoen euro.

Daarop kreeg hij zes jaar gevangenisstraf. Klaas ging in hoger beroep en kwam in 2020, na drie jaar en vier maanden in detentie te hebben gezeten, vrij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes: 'André en Monique hebben geen relatie'

Aan RTL Boulevard laat Rachels management weten dat zij en Klaas het inderdaad gezellig hebben. "Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten."

Ondertussen houdt Rachel zich ook met enige regelmaat bezig met het liefdesleven van haar zoon André. Inmiddels gaan er geruchten dat hij samen zou zijn met Anne Rose, maar daarvoor was hij volgens mensen weer samen met de moeder van zijn kind: Monique. Nou, dáár is volgens Rachel in ieder geval niets van waar. Dat vertelt ze in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Martijn Fischer en déze vrouw spelen André en Rachel Hazes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!