Beeld © ANP

Lange Frans en Peter Pannekoek begraven strijdbijl: datum podcast staat vast

12 januari 2022 15:26

Peter Pannekoek (35) en Lange Frans (41) hebben een datum gevonden waarop de cabaretier te gast zal zijn in de podcast van de rapper. Op 25 februari schuift de komiek bij Frans aan om te praten over de grappen die hij over hem maakte in zijn oudejaarsconference en het daardoor ontstane relletje op Twitter.

"Het wordt tijd dat we de strijdbijl begraven en nader tot elkander komen"

"Ik kan best tegen een grapje, maar bij veel mensen heeft zijn conference wel voor verdeeldheid gezorgd", zei Frans dinsdagavond in het radioprogramma Het AvondCircus van SLAM!. "Het wordt tijd dat we de strijdbijl begraven en nader tot elkander komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Pannekoek na bericht Lange Frans: 'Wens hem het beste'

Peter maakt tijdens zijn oudejaarsshow op NPO 1 meerdere grappen over Lange Frans. "Als jij Lange Frans meer vertrouwt dan de arts, prima", zegt hij onder meer. "Maar ik vind ook in de toekomst, als je ergens last van hebt, dan ga je niet naar het ziekenhuis. Dan ga je naar dokter Lange Frans. Die niet in medicijnen gelooft, maar wel in ufo's. Lange Frans, de enige rapper bij wie je de dyslexie in de nummers terughoort."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Pannekoek en Youp allebei ruim 4 miljoen kijkers

Frans kon er niet om lachen en reageerde via Twitter. 'De man met het grootste publiek uithalen naar een dyslectische rapper zonder YouTube-kanaal. Staat genoteerd. Ik zie je wel als ik je zie', schreef hij in een bericht aan de cabaretier. Frans verwees daarmee naar zijn YouTube-kanaal dat werd verwijderd na ophef over uitspraken die mensen die complottheorieën aanhangen daar hadden gedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-vrouw Danielle stelde Lange Frans voor om 'de hoer te spelen'

Later nodigde Lange Frans de cabaretier uit om eens in zijn podcast langs te komen. Daar is Peter nu dus op ingegaan. "Ik heb er zin in, het wordt een leuk gesprek en het zal ook wel pittig worden", blikte Lange Frans op de radio vast vooruit. Wanneer de podcast te beluisteren is, is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Pannekoek gaat langs bij podcast Lange Frans

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!