Nicki Minaj Beeld © Getty Images

Nicki Minaj niet meer aangeklaagd door slachtoffer echtgenoot

13 januari 2022 04:20

De vrouw die Nicki Minaj (39) en haar man Kenneth Petty (43) aanklaagde wegens intimidatie, heeft haar zaak tegen de rapper laten vallen. De aanklacht tegen Kenneth staat wel nog.

Jennifer Hough startte in augustus een rechtszaak tegen Nicki en Kenneth. Ze beweert dat de twee haar met 'intimiderende telefoontjes en onwelkome bezoeken' proberen te dwingen haar beschuldigingen over een verkrachting door Kenneth in te trekken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Slachtoffer man Nicki Minaj: 'Ik ben er klaar mee altijd bang te zijn'

De aantijgingen stammen uit 1994. De vrouw zegt dat Kenneth haar toen ze op weg naar school was met een mes heeft bedreigd en in een leegstaand huis heeft verkracht. Jennifer en Kenneth waren toen beiden 16 jaar. Petty werd nog dezelfde dag opgepakt en bekende uiteindelijk schuldig te zijn aan poging tot verkrachting. Hij heeft daar ruim vier jaar voor vastgezeten.

Kenneth kwam recentelijk in de problemen omdat hij had verzuimd zich na een verhuizing naar Californië daar te registreren als zedendelinquent, wat hij verplicht is sinds het vonnis.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nicki Minaj begrijpt 'uitnodiging' Witte Huis volledig verkeerd

Nicki en Kenneth hebben sinds 2018 een relatie en maakten een jaar later bekend getrouwd te zijn. Het stel heeft een zoontje van 15 maanden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!