Talkshow Beau gaat naar Rotterdam Ahoy met Vrienden van Amstel

13 januari 2022 14:00

De talkshow 'Beau' wordt donderdagavond uitgezonden vanuit Rotterdam Ahoy, dat helemaal klaargestoomd is voor 'De Vrienden van Amstel LIVE'. Ook alle artiesten hebben volop gerepeteerd, terwijl de kans groot is dat vrijdagavond tijdens de persconferentie wordt aangekondigd dat de bekende concertreeks vanaf zaterdag niet van start mag gaan.

''We zijn ons ervan bewust dat hier een oplossing voor moet komen''

Beau praat tijdens de uitzending met de deelnemende artiesten van De Vrienden van Amstel. Daarnaast zullen de verschillende artiesten optreden, waaronder Danny Vera, Di-rect, Maan, Nick en Simon, Kraantje Pappie en Guus Meeuwis. Ook wordt tijdens de uitzending alvast op de coronapersconferentie van vrijdag vooruitgeblikt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau wil Nederland weer open zien: neem je verantwoordelijkheid

Het ministerie van Economische Zaken noemde de situatie rondom De Vrienden van Amstel eerder "buitengewoon onwenselijk". "We proberen steeds om beperkingen op tijd aan te kondigen, maar dit is in de praktijk heel moeilijk gebleken. We zijn ons ervan bewust dat hier een oplossing voor moet komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrienden van Amstel moet mogelijk show grotendeels weggooien

Het is dus nog maar de vraag of de Vrienden van Amstel Live haar deuren opent op 15 januari. De huidige maatregelen lopen namelijk tot en met vrijdag 14 januari en op diezelfde avond is er pas een nieuwe persconferentie. En dus gaan de voorbereidingen voor Vrienden van Amstel Live stug door, maar wel in onzekerheid.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!