Jamie Lynn en Britney Spears

Relatie Jamie Lynn en Britney Spears verslechterd door coronacrisis

13 januari 2022 19:31

Jamie Lynn Spears (30) beweert dat de relatie met haar oudere zus Britney (40) een dieptepunt heeft bereikt na een ruzie die ze hadden aan het begin van de coronacrisis. Volgens Jamie Lynn kwam Britney in haar huis schreeuwend naar haar toe, terwijl haar kinderen erbij waren. Dat schrijft ze in haar aankomende memoires 'Things I Should Have Said', meldt 'Page Six'.

"We zijn gewoon allemaal familie onder één dak. Ik probeer geen ruzie te maken"

De zussen zaten aan het begin van 2020 een korte periode samen in quarantaine toen de bom volgens Jamie Lynn barstte. "Ze kwam schreeuwend naar me toe terwijl ik mijn dochter Ivey vasthield, die toen pas 22 maanden oud was", beweert de jongste van de twee zussen.

Pogingen om de 40-jarige Britney te kalmeren zouden volgens Jamie Lynn geen zin gehad hebben. "Mijn 12-jarige dochter Maddie moest tussen ons in komen om haar kleine zusje te beschermen. Ook beweert Jamie Lynn dat Britney haar heeft vervloekt in het bijzijn van haar kinderen. "We zijn gewoon allemaal familie onder één dak. Ik probeer geen ruzie te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Britney Spears ‘woest’ over aankomend interview Jamie Lynn

Britney staat sinds november niet meer onder toezicht van haar vader, die in zijn rol als curator sinds 2008 alles voor haar bepaalde. De zangeres vertelde dat de band met haar familie mede daardoor verre van goed is. Ook de relatie met Jamie Lynn is verslechterd. Sinds begin deze maand volgt Britney haar jongere zus zelfs niet meer op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears geen zin in reacties op nieuwe naaktfoto's

In een interview met Good Morning America vertelde Jamie Lynn woensdag niet te snappen waarom de band tussen de twee is verslechterd. "Ik heb er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ze de juiste contacten had om haar te helpen het curatorschap te laten beëindigen. Ik hou van mijn zus", zei ze huilend.

Minder succesvolle zus van Britney Spears voelt zich óók slachtoffer

04:48
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-man Britney Spears gearresteerd voor stalking

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!