Roseanne Barr. Beeld © AFP

Dochter Roseanne Barr beweert ontvoerd te zijn door moeder

14 januari 2022 04:05

De dochter van Roseanne Barr (69) doet een boekje open over haar ervaringen met de comédienne. In haar memoires 'This Will Be Funny' Later schrijft Jenny Pentland (45) volgens de 'New York Post' onder meer dat Roseanne haar liet ontvoeren en ze daarna gedwongen twee maanden in een survivalkamp in Utah moest doorbrengen.

De nu 45-jarige beweert dat er op haar vijftiende ineens een groep mannen voor de deur stond bij haar huis in Los Angeles, ze vervolgens werd geboeid en meegenomen naar een opvoedingskamp in de staat Utah. Daar zou ze hebben moeten overleven op pinda's, rozijnen en halfgekookte bonen. Ze zegt dat ze op een gegeven moment een andere 'bewoner' van het kamp heeft geholpen een eekhoorn te villen, en als dank de poot van het beest te eten kreeg. Ook claimt Jenny te zijn geslagen door een van de medewerkers van het opvoedinstituut.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roseanne Barr gaat weer op tournee

Jenny schrijft dat haar moeder haar vanaf haar dertiende geregeld liet opnemen. Roseanne had er volgens haar dochter vooral problemen mee dat Jenny te dik was. Comedian Tom Arnold, die van 1990 tot 1994 was getrouwd met Roseanne, zou hebben meegewerkt aan haar opnames in verschillende instituten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roseanne Barr voelt zich prima na 'hartaanval'

Volgens de New York Post komt Roseanne's kant van het verhaal niet aan de orde in het boek.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!