Glennis Grace Beeld © William Rutten

Glennis Grace laat van zich horen na aantijgingen The Voice

15 januari 2022 16:51

Nieuwbakken coach Glennis Grace (43) is geschrokken van de beschuldigingen aan het adres van 'The voice of Holland'. Het nieuwe seizoen, waarin ze voor het eerst te zien is, is nog maar net van start als het alweer (tijdelijk) van de buis gehaald wordt. Via social media reageert de zangeres op het nieuws.

"Ik wacht de berichten en het onderzoek af"

'Ik ben in shock door de berichten rond The Voice. Heel goed dat dit onderzocht wordt', schrijft ze. 'Ik weet verder niet goed wat ik moet zeggen en weet ook niet wat er precies gebeurd is. Ik wacht de berichten en het onderzoek af.' Ze eindigt het statement door iedereen die hierdoor geraakt is veel sterkte te wensen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B. ontkent beschuldigingen seksueel wangedrag The Voice

De komende uitzendingen van The voice of Holland worden door RTL geschrapt tot er meer duidelijkheid is over de aantijgingen. De zender laat weten deze zaak uitermate serieus te nemen. "Deelnemers, medewerkers, iedereen moet in alle veiligheid kunnen werken. Daarin is geen ruimte voor interpretatie. Prioriteit is nu om de feiten op tafel te krijgen."

Een oud-deelnemer van het programma heeft aangifte gedaan tegen Ali B, maar de coach ontkent de beschuldigingen. Jeroen Rietbergen, bandleider van The Voice en de partner van Linda de Mol, erkent de beschuldigingen. In zijn statement gaat hij door het stof. Zijn gedrag zorgde in zijn privéleven onder andere voor een tijdelijke relatiebreuk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol tijdelijk uit elkaar gegaan door overspel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!