Olcay Gulsen en Ruud de Wild Beeld © Instagram @ruuddewild

Olcay Gulsen en Ruud de Wild lanceren 'zoveelste podcast'

16 januari 2022 16:23

Nog even en dan kun je via je favoriete podcast-app luisteren naar Olcay Gulsen (41) en Ruud de Wild (52). Via Instagram laat het duo zondag weten druk te zijn met een eigen podcast. Het is niet de eerste keer dat het tweetal een podcast met elkaar opneemt. Eerder presenteerden ze al samen 'Wild in het Weekend: Ruud vs. Olcay' voor NPO Radio 2.

"Het leuke is wel: jij bepaald de inhoud"

"Ruud en ik hebben echt superleuk nieuws", vertelt de onderneemster via Instagram Stories. "Wij gaan namelijk een podcast maken samen."

De tortelduifjes zijn zich ervan bewust dat het de 'zoveelste podcast' is, maar hebben er enorm veel zin in. "Ik hoor je denken: is dat wel nodig? Gaan jullie de wereld veranderen? En krijg je dan iets nieuws? Nee", vult Ruud zijn liefje aan. "Maar het leuke is wel: jij bepaald de inhoud."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen ziet huwelijk niet zitten: 'Verouderd instituut'

"Jij kan iedere week gewoon ons vertellen waar jij graag wil dat wij het over hebben", vervolgt Olcay. "Klinkt ingewikkeld, maar gewoon via Instagram." Wanneer de eerste podcast online verschijnt is nog niet duidelijk.

De radio-dj is zondagavond ook te gast in Lago di Beau. Hier vertelt hij dat toen hij ziek werd pas écht de 'echte Olcay' heeft leren kennen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen: 'Ruud zei tegen mij: ik ga het niet redden'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!