Amber Rose Beeld © ANP

Amber Rose neemt afstand van oude Kardashian-tweet na ophef

17 januari 2022 01:36

De familieperikelen van Kanye West (44) en Kim Kardashian (41) dit weekend zorgden ervoor dat een oude tweet van zijn ex Amber Rose (38) veelvuldig werd gedeeld op social media. Maar daar was het model zelf helemaal niet blij mee.

"Kim en haar zussen verdienden dat niet"

Amber stuurde de tweet in 2015, nadat Kanye in een radio-interview had gezegd dat vrouwen niets moesten weten van een man die met Amber is geweest en hij dertig keer moest douchen voordat hij iets met Kim kon beginnen. Ze liet hem daarop via Twitter weten dat ze het aan de 'Kartrashians' zou overlaten om hem te vernederen als ze klaar met hem waren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe vlam Kanye West was groot fan van de Kardashians

Dit weekend vertelde Kanye in een video op Instagram dat hij niet was uitgenodigd voor het verjaardagspartijtje van zijn jongste dochter Chicago. Veel mensen zagen dat als een teken dat de tweet van Amber was uitgekomen en deelden die. Maar zij wilde daar niets van weten.

"Fuck die oude tweet", aldus Amber in haar Stories. "Kim en haar zussen verdienden dat niet en jullie zouden er ook niet achter moeten staan. Het was kinderachtig van mij om de KarDASHians te betrekken bij de puinhoop die hij gecreëerd had."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe scharrels Kim Kardashian en Kanye West delen opmerkelijk verleden

Amber vertelt in de post ook dat ze nooit excuses van Kanye heeft gekregen voor zijn douche-opmerking maar dat ze dat achter zich heeft gelaten. Ze kijkt nu naar de positieve kant: de uitspraak van de rapper was een van de redenen voor haar om haar Slut Walk te beginnen, een jaarlijkse mars waar vrouwen uitdagend gekleed naartoe gaan om te laten zien dat ze aan mogen trekken wat ze willen.

Over haar oude tweet zegt ze verder: "Ik heb geleerd van mijn fouten. We hebben allemaal kinderen en het gezinsleven is moeilijk genoeg voor de meeste mensen op dit moment. Ik wil alleen maar positiviteit en liefde verspreiden."

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!