Koningin Máxima Beeld © ANP

Koningin Máxima deelt zeldzame selfie met hond Mambo

17 januari 2022 13:59

We wisten al dat de koninklijke familie vergezelt wordt door drie honden. Toch zien we hier zelden beelden van, tot vandaag: de koningin deelt een schattige selfie met hond Mambo via het Instagram-account van het koningshuis.

''Bewegen is goed voor je fysieke, maar ook voor je mentale gezondheid''

Op het kiekje zien we Máxima in het bos lopen met daarachter een rennende Mambo. 'Bewegen is goed voor je fysieke, maar ook voor je mentale gezondheid, zeker als dat buiten kan. Vandaag, op Blue Monday, maak ik een flinke wandeling. Jij ook?' staat erbij geschreven. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hind zingt Willem-Alexander en Máxima toe in Dubai

Mambo werd vorig jaar speciaal aangeschaft om het lege nest syndroom een klein beetje tegen te gaan. In december konden we de viervoeter voor het eerst zien op de kerstkaart van het koningspaar. De twee labradors zaten voor het gezin op de grond en de kleine Mambo lag veilig in de armen van Máxima.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Trotse Máxima pinkt traantje weg op speciale dag Amalia

Vorige week pakte Mambo zijn moment of fame tijdens een belangrijke Zoom-meeting van de koningin. De viervoeter zag een vogel buiten en begon keihard te blaffen. Hieronder zie je hoe de koningin daarop reageerde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!