Peter Gillis Beeld © ANP

Peter Gillis geeft dakloze vrouw (70) caravan cadeau: 'Zo’n verhaal raakt me'

17 januari 2022 16:53

Peter Gillis (59) heeft zich zaterdag van zijn beste kant laten zien. Aan de hand van een uitzending van het programma 'Wat is Loos in Mestreech', waarin een treurige oproep van een 70-jarige dakloze vrouw te zien was, schenkt de gulle realityster haar een opgeknapte caravan. Peter deelt de goede daad op zijn social media.

‘'Sjannie moet toch veilig kunnen slapen''

Op Instagram deelt Peter een kiekje samen met de vrouw en haar nieuwe caravan. 'Oproep van Sjannie van Es gezien op Wat is Loos in Mestreech. Zo’n verhaal raakt me, Sjannie (70 jaar oud) moet toch veilig kunnen slapen... Daarom heb ik haar vandaag een caravan geschonken, waarin ze warm kan verblijven om de winter goed door te komen', schrijft hij erbij. 

Waarschijnlijk zullen we hier meer over te zien krijgen in hun realityserie. Er staan namelijk verschillende hashtags bij de post, waaronder #FamilieGillis en #MassaisKassa.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vriendin Nicol van Peter Gillis start eigen erotische webshop

Eerder deze maand deelde Peter de primeur dat volgende maand een nieuw seizoen start van Familie Gillis: Massa is Kassa. 'En wat voor een... het seizoen bestaat uit maar liefst 8 afleveringen. Hatseflats! De eerste uitzending van seizoen 6 is dinsdag 22 februari om 20:30 uur te zien op SBS6', schrijft hij op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nicol hoopt op aanzoek van Peter Gillis: 'Mijn grootste wens'

Wie met enige regelmaat naar het programma kijkt, weet dat 'ons Nicol' niet vaak haar handen uit de mouwen steekt. Tijdens het opzetten van de kerstboom vorige maand is het een keer andersom. Peter gaat lekker achterover leunen, terwijl Nicol de boom opzet, al zeurt ze wel dat Peter mee moet helpen. Bekijk het in de video hieronder.

Nicol moet van Peter Gillis kerstboom opzetten: 'Help eens mee!'

00:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!