Beeld © Getty Images

Een van de laatste kiekjes van Betty White vrijgegeven

18 januari 2022 03:51

De assistente van Betty White heeft maandag een foto gedeeld van de 'Golden Girls'-actrice die vlak voor haar dood is gemaakt. 'Ze straalde en was prachtig en zoals altijd erg gelukkig', schrijft deze Kiersten bij het kiekje.

"Hij is gemaakt op 20 december en ik denk dat dit een van haar laatste foto's was"

Maandag was de honderdste geboortedag van de op oudejaarsdag overleden Hollywoodveterane. 'Op deze speciale dag wil ik deze foto van Betty delen', schrijft Kiersten in de post op Facebook. 'Hij is gemaakt op 20 december en ik denk dat dit een van haar laatste foto's was.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Golden Girls-actrice Betty White (99) overleden

Het beeld is waarschijnlijk genomen rond de opnames van een speciale boodschap die Betty opnam voor de documentaire Betty White: A Celebration, die maandag in veel bioscopen in de VS werd vertoond. De makers daarvan lieten eerder weten dat ze de actrice vlak voor haar dood nog hebben gesproken en dat ze toen in goede stemming was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doodsoorzaak Betty White bekendgemaakt

De assistente bedankte in de Facebookpost ook de mensen die maandag hebben meegedaan aan de #BettyWhiteChallenge. Dat was een actie waarbij mensen werden opgeroepen 5 dollar te doneren aan een lokaal asiel of andere instelling die zich inzet voor dieren. Betty was een grote dierenliefhebber. 'Dank aan iedereen van jullie die lieve dingen doet, vandaag en altijd, om de wereld een betere plek te maken', aldus Kiersten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!