Beeld © ANP

Gerard Joling deelt 'laatste' emotionele vlog over moeder

18 januari 2022 18:42

Janny Joling, de moeder van Gerard Joling (61), was altijd een graag geziene gast in zijn vlogs. Twee weken geleden moest de zanger helaas afscheid nemen van haar. Omdat hij niet alleen maar de leuke kanten van het leven wil delen, heeft hij ook nog in de periode rondom haar overlijden een speciale vlog gemaakt.

"Het leven is namelijk niet altijd om te gieren"

Gerard deelt op zijn Instagram een korte video met daarin een aantal fragmenten uit de vlog. 'Als je vlogt dan doe je dat niet alleen in goede, maar ook in slechte tijden. Het leven is namelijk niet altijd 'om te gieren'", zo schrijft hij bij de video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aangeslagen Gerard Joling dankbaar voor steun na overlijden moeder

'Twee weken geleden hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve moeder. Dit is nog steeds ontzettend zwaar, maar ook dat hoort bij het leven. Mijn moeder was vaak te zien in mijn vlogs. Dat vond ze niet altijd even leuk, omdat ze dan 'werd herkend op straat'. De schat. Mijn nieuwe vlog draait natuurlijk om haar. Nog één keer. De laatste keer.’

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Gerard Joling op 92-jarige leeftijd overleden

'Ik laat jullie zien hoe de afgelopen weken zijn geweest, ook al waren deze erg verdrietig', zo sluit hij zijn bericht af.

Gerard Joling openhartig over laatste momenten met moeder

02:16

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!