Stefano Keizers Beeld © ANP

Moeder Stefano Keizers vond naakte roast 'erg dom'

19 januari 2022 05:04

Cabaretier Stefano Keizers (34) maakte vorige maand in adamskostuum zijn opwachting in het programma 'The Roast of Hans Klok'. Dat was niet ontzettend comfortabel, vertelt hij woensdag in De Telegraaf. "Ik kreeg wel plakkerige billen in de studio, want we zaten op witte leren stoelen."

"Ik kreeg wel plakkerige billen in de studio"

Ook had hij enige moeite zich zo goed mogelijk te positioneren. "Ik zat me ook steeds af te vragen of ik mijn benen daar wél of níet over elkaar moest doen. Gelukkig zat collega-cabaretier Johan Goossens recht voor me. Bij de meeste camerashots bevond zijn hoofd zich precies voor mijn geslachtsdeel."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Stefano Keizers weer gelukkig in de liefde met nieuwe vlam

De 34-jarige noemt de actie 'een soort verdedigingsmechanisme'. Hij legt uit: "Ik ging ervan uit dat de deelnemers vooral lullige opmerkingen zouden maken over kleding en kapsels, en dus dacht ik: als ik nu zónder kleding verschijn, dan heb ik mezelf al voor schut gezet."

De meeste mensen in zijn omgeving konden lachen om zijn actie. Toch was er één persoon die de naaktloperij niet kon waarderen: de moeder van Stefano. "Zij vond het allemaal maar erg dom van me."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Stefano Keizers poedelnaakt tijdens roast van Hans Klok

Flute of Flop: Stefano Keizers shockeert op rode loper The Roast

04:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!