Beeld © ANP

Dave Roelvink 'in de nesten' na mislukte knipbeurt: 'Zie er niet uit'

19 januari 2022 08:06

Het is misschien wel een angst van iedereen: een mislukte knipbeurt. Want haar dat eenmaal geknipt is, kan er niet meer aan geplakt worden. Deze angst is werkelijkheid geworden voor Dave Roelvink (27).

"Er is geen chocolade meer van te maken"

Op zijn Instagram Stories vertelt Dave dat hij 'in de nesten' zit. "Ik ben altijd super impulsief. Ik verveel me ook snel op vakantie, maar dit keer heb ik mezelf echt in de problemen gebracht", vertelt hij. En dan laat Dave zijn hoofd zien, waarop zijn haar behóórlijk kort is afgeschoren.

Daarna houdt Dave uit schaamte zijn hand voor zijn ogen. "Gabber. Ik zie eruit... Oh..." Gelukkig zit er nog wel wát haar op het hoofd van Dave. "De rest durf ik niet af te scheren."

Dave Roelvink in de problemen na mislukte knipbeurt: 'Heb mezelf in de nesten gewerkt'

01:09
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dave Roelvink vader geworden van een zoontje

Het is totale paniek bij Dave op zijn vakantieadres. "Ik zeg het niet snel, maar ik heb mezelf zwaar in de problemen gebracht. Er is geen chocolade meer van te maken. Ik zit echt in de nesten."

Gelukkig heeft Dave een excuus om zichzelf de komende tijd niet meer buiten te vertonen. Hij is namelijk niet al te lang geleden vader geworden van zijn zoontje Dean, met wie hij maar wat graag knuffelt. In de video hieronder vertelt hij over de bijzondere band die hij nu al heeft met de jongste Roelvink-telg.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dave Roelvink doet in Special Forces VIPS 'iets wat ik zwoer nooit te doen'

Dave Roelvink zit op een blauwe wolk door Dean: 'Liefde op eerste gezicht'

03:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!