Maxime Meiland Beeld © ANP

Maxime Meiland maakt indruk met 'trouwfoto's'

19 januari 2022 17:46

De engelachtige jurk, haar vriend Leroy (30) aan haar zijde en natuurlijk de twee kinderen erbij: de nieuwe kiekjes die Maxime Meiland (26) op social media deelt, lijken net trouwfoto's.

Maxime en Leroy hebben hun meiden opgetrommeld voor een romantische fotoshoot. Veel professionele foto's lijkt het koppel nog niet te hebben van het hele gezin en daar komt nu verandering in. Maar met de witte jurken van de meiden en de bloemenkrans op het hoofd van Maxime lijkt het net alsof ze voor een trouwmagazine aan het shooten zijn.  

Het stel wordt door enkele volgers zelfs gefeliciteerd met hun huwelijk. Ook maken haar volgers opmerkingen als 'mooie trouwfoto' en 'van harte gefeliciteerd, mooi gezinnetje'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland deelt foto van dochters: 'Onze rembrandtjes'

Lange tijd was het stil rondom Maxime nadat ze in de islamrel van haar moeder werd meegetrokken. Meerdere partijen zetten hun samenwerkingen met Maxime stop. Mede dankzij deze 'trouwfoto's' en een Instagram Story hier en daar keert Maxime langzaam maar zeker weer terug op social media. Om haar financiën hoeven haar volgers zich ook nog niet druk te maken: ze heeft eerder een prachtig optrekje in Noordwijk gekocht, zoals te zien is in de beelden hieronder. 

Maxime Meiland koopt dit miljoenenpand: 'Ik werk er hard voor'

02:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland komt op voor 'pispaal' Maxime: 'Allemaal jaloerse mensen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!