Johnny de Mol: 'Mijn vader reageert na uitzending BOOS'

19 januari 2022 20:09

John de Mol (66) zal pas nadat hij de uitzending van 'BOOS' over 'The Voice of Holland' heeft gezien reageren op de berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma. De mediatycoon zit nog met veel vragen en wil daarom wachten, zei zijn zoon Johnny (43) woensdag in zijn SBS6-talkshow 'HLF8'.

''De reden dat hij nog niets gezegd heeft, is omdat hij de uitzending wil afwachten''

"Ik heb maandag al best een en ander hierover gezegd, toen werd mij verweten dat ik de woordvoerder van John zou zijn. Nou, bij dezen doe ik dat dan maar even weer. De reden dat hij nog niets gezegd heeft, is omdat hij de uitzending wil afwachten." De afgelopen dagen wilde Talpa namens De Mol geen mededelingen doen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol emotioneel tijdens optreden hit MEAU

John de Mol schuift vermoedelijk aan in een van de talkshows maar niet in die van zijn zoon. "Ook niet bij RTL 4 maar bij een van de andere", zei de presentator, die eveneens aangaf 'geraakt' te zijn door het nieuws dat tegen zijn voormalige 'oom' Jeroen Rietbergen aangifte is gedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol over Jeroen Rietbergen: 'Ongelooflijke klootzak'

"Het nieuws over Jeroen is net binnen. Ik heb nog niemand kunnen spreken. We zijn hier natuurlijk, ik althans, wel weer even door geraakt", zei Johnny. "En nogmaals, ik heb het al eerder gezegd, onze eerste gedachten gaan uit naar de mensen die nare dingen hebben meegemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Talpa reageert niet op uitspraken Johnny de Mol over zijn vader

Johnny deed maandag al uitgebreid en geëmotioneerd zijn verhaal over The Voice. Hij noemde de voormalige vriend van zijn tante, die heeft erkend seksueel grensoverschrijdend gedrag te hebben vertoond bij The Voice of Holland, toen 'een ongelooflijke klootzak' en 'een lul de behanger'. "Maar tegelijkertijd moet ik erbij zeggen: we houden ook van hem."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!