John de Mol Beeld © ANP

John de Mol stuurt brief naar Talpa-medewerkers: 'Deur staat altijd open'

19 januari 2022 22:28

John de Mol (66) heeft woensdag een brief uitgestuurd naar alle medewerkers van Talpa. De mediatycoon geeft daarin aan dat grensoverschrijdend gedrag altijd met hem bespreekbaar is, onthulde presentator Wilfred Genee (54) in het SBS6-programma 'VI Vandaag'.

''De deur staat altijd open als je ergens mee worstelt''

"Dit weekend kregen we al intern een brief van Pim Schmitz, de één na hoogste baas bij Talpa, die rondstuurde: als je ergens problemen hebt of er speelt iets dan kun je dat melden. En ook John heeft vandaag iets gestuurd", zei Genee. John zegt in de brief dat hij nog niet veel over de berichten rond The Voice of Holland kan zeggen maar ook 'dat we altijd langs kunnen komen'. "Zoals hier staat: de deur staat altijd open als je ergens mee worstelt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

John van den Heuvel over tweede aangifte Ali B: 'Staat los van The Voice'

Johan Derksen noemde de brief vervolgens 'een beetje overdreven'. "Maar dat is gewoon formeel natuurlijk. Dat heeft waarschijnlijk personeelszaken bedacht."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

I Can See Your Voice vrijdag te zien in plaats van TVOH

John heeft vooralsnog niet in de media gereageerd op de berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van The Voice of Holland. Hij wil dat pas na de uitzending van BOOS doen, zei zijn zoon Johnny eerder woensdag in HLF8. Naar verwachting schuift John donderdagavond aan in een talkshow.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!