Rechter Britney gaat akkoord met aparte rechtszaak spionage

20 januari 2022 05:07

Een rechter in Los Angeles heeft bepaald dat er een aparte rechtszaak moet komen waarin vastgesteld moet worden of Jamie Spears, de vader van Britney (40), zich daadwerkelijk schuldig heeft gemaakt aan het plaatsen van afluisterapparatuur in haar huis toen ze nog onder toezicht van hem stond. Daarbij wil de zangeres, samen met haar juridische team, erachter komen hoeveel geld haar vader weggesluisd heeft ten tijde van het curatorschap. Dit meldt 'Page Six'.

Mathew Rosengart, Britneys advocaat, is erop gebrand om tot op de laatste cent uit te vinden wat er van Britneys vermogen is afgenomen door haar vader en hoeveel er is doorgesluisd naar familieleden of zakelijke relaties. De advocaat van Jamie, Alex Weingarten, liet aan de rechter weten: "Dit is nooit gebeurd. Niet het afluisteren en niet het geld afnemen, het zijn nonsens."

Mathew is sinds zijn aanstelling enorm hard bezig om Britneys vermogen en zeggenschap weer bij haar terug te krijgen, én om de mensen die haar de afgelopen 13 jaar onder de duim hebben gehouden flink aan te pakken. Die belofte maakte de advocaat al waar op de dag in november dat de rechter uitsprak dat Britney vrijgesproken was van haar curatorschap.

In de documentaire die The New York Times onlangs maakte over Britney kwam een ex-beveiliger aan het woord, die beweerde in opdracht van Jamie Spears en zijn directe baas afluisterapparatuur te hebben geplaatst in Britneys huis, zelfs tot in haar slaapkamer aan toe. Daardoor kon vader Jamie precies horen wat ze tegen wie zei en op welk moment.

Deze 'mini-rechtszaak' zal plaatsvinden juli en zal volgens de rechter een aantal dagen duren.

''Niet het afluisteren en niet het geld afnemen, het zijn nonsens''
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britney Spears sneert opnieuw naar zus Jamie Lynn: 'Jij had het altijd makkelijker'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Actrice Rachel Zegler onder vuur na persiflage Britney Spears

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!