Edwin Jeroen Beeld © ANP

Edwin Evers beëindigt samenwerking met Jeroen Rietbergen

20 januari 2022 09:46

Nadat woensdagavond naar buiten is gebracht dat er een aangifte ligt tegen Jeroen Rietbergen (50), voormalig bandleider van 'The Voice', komt Edwin Evers (50) donderdag met een statement. Daarin maakt hij bekend dat de Edwin Evers Band, waarvan Jeroen jaren onderdeel was, heeft besloten niet langer met Jeroen te willen samen werken.

''Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte toe''

Jeroen is al jaren onderdeel van de band van de voormalig radio-dj, maar na de diverse beschuldigingen aan zijn adres heeft de band besloten de samenwerking stop te zetten. De verklaring luidt: 'Na alle berichtgeving van de afgelopen dagen hebben wij besloten om de samenwerking met Jeroen Rietbergen te beëindigen. Er is voor gekozen om niet naar buiten te treden voordat we Jeroen hiervan op de hoogte konden stellen.'

Edwin sluit af: 'Als band hebben wij altijd gestaan voor plezier, positiviteit, energie en respect voor iedereen. Dat blijft zo..! Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte toe.'

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

The Voice-kandidaat Nienke doet aangifte tegen Jeroen Rietbergen

Het statement komt een dag nadat bekend werd dat voormalig The Voice-kandidate Nienke Wijnhoven aangifte heeft gedaan van aanranding tegen Jeroen. Haar advocaat Sébas Diekstra vertelt in een statement aan RTL Boulevard dat zijn cliënte Nienke lang daarover heeft getwijfeld. "Vooral omdat zij de schuld bij zichzelf heeft gelegd. Door alle ontwikkelingen ziet zij dat nu anders en durft zij eindelijk deze stap te zetten. Hoewel cliënte zich nog altijd verplicht voelt om toe te lichten wat er precies allemaal zou zijn gebeurd en waarom zij daar zolang in mee is gegaan, heeft zij toch besloten om niet het risico te lopen een strafrechtelijke onderzoek te schaden. Mede hierom zal zij voorlopig niet meer inhoudelijk op de kwestie ingaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

The Voice-kandidaat Nienke doet aangifte tegen Jeroen Rietbergen

Woensdag werd duidelijk dat er inmiddels twee aangiftes liggen tegen Ali B voor zedenfeiten. De rapper en coach van het tv-programma 'betwist volledig dat hij enig strafbaar feit heeft gepleegd', aldus zijn advocaat. Vooralsnog hebben de aantijgingen geen invloed op zijn relatie met zijn vrouw Breghje: 

Aantijgingen The Voice geen invloed op relatie Ali B

08:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!