Kelly Clarkson moet ex-man deel van ranch betalen

23 januari 2022 18:09

Na maanden van juridische strijd zijn Kelly Clarkson (39) en haar ex-man Brandon Blackstock (45) het eens geworden over het verdelen van hun ranch in Montana. De zangeres moet 5 procent van de woning, met een prijskaartje van 17,8 miljoen dollar, afstaan. Dat blijkt uit rechtbankpapieren die 'Page Six' in handen heeft. Het komt neer op een bedrag van meer dan 900.000 dollar.

Kelly verloor in december een poging om Brandon via de rechter uit de ranch te zetten, waar hij sinds de scheiding nog altijd woont. De voormalig agent van onder anderen Blake Shelton voerde aan dat de woning niet was opgenomen in de huwelijkse voorwaarden van het stel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Clarkson wil niet meer trouwen na heftige scheiding

Kelly en Brandon maakten in juni 2020 bekend dat ze na zeven jaar huwelijk uit elkaar gingen. Een jaar later werd tijdens de afwikkeling van de scheiding bepaald dat ze een tiende van haar inkomen moet afdragen aan haar ex. Naast die 150.000 dollar per maand, moet ze maandelijks ook een kleine 50.000 dollar overmaken voor de levenskosten van de twee kinderen van het stel. Samen hebben ze dochter River Rose van zeven en zoon Remington Alexander van vijf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Clarkson moet diep in de buidel tasten voor alimentatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!