Mattie en Marieke Beeld © ANP

Mattie Valk is jarig en Marieke Elsinga deelt slechtste foto ooit

24 januari 2022 11:52

Feest bij Qmusic: Mattie Valk mag vandaag 37 kaarsjes uitblazen! Collega Marieke Elsinga (35) kan dit natuurlijk niet zomaar stilletjes voorbij laten gaan en deelt daarom de beste én slechtste foto met haar goede vriend Mattie.

''Om het te vieren hierbij onze beste en slechtste foto!''

Op de eerste eerste foto zien we Mattie en Marieke schitteren op de rode loper van het Televizier-Ring Gala. De tweede foto is waarschijnlijk de 'day-after', een iets minder flatteuze foto. 'Gefeliciteerd met je verjaardag lieve Mattie! Om het te vieren hierbij onze beste en slechtste foto!' schrijft Marieke erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mattie Valk maandag weer in de studio van Qmusic te vinden

De radio-dj wordt overladen met felicitaties. Mattie reageert zelf ook onder het kiekje en geeft nog een leuk detail weg: 'Deze twee foto’s zijn binnen 24 uur gemaakt!' schrijft hij met lachpoppetjes. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

En bedankt: Mattie Valk raakt tas vriendin kwijt bij Marathon Rotterdam

Voor de derde keer lieten Mattie en Marieke - samen met Domien Verschuren en Bram Krikke - zich vorige maand vrijwillig opsluiten in een onbekende ruimte vol puzzels. Het kwartet hoopte voor kerst thuis te zijn en alle middelen werden dan ook ingezet om niet twee weken in lockdown te hoeven zitten. Wij spraken het duo.

Mattie, Marieke, Domien en Bram laten zich vrijwillig opsluiten

01:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!