Stijn Fransen (GTST) Beeld © ANP

Stijn Fransen blikt terug op half jaar moederschap: 'Bizar snel'

24 januari 2022 12:48

Al een half jaar zit Stijn Fransen (31) op een blauwe wolk. De actrice kon haar geluk niet op toen ze eindelijk haar eerste kindje in de armen kon sluiten en zes maanden later is dat niet veel anders. Ze blikt vol trots terug op de eerste periode van haar moederschap en deelt aandoenlijke foto’s op social media.

''Wat gaat de tijd bizar snel''

Een spannende periode breekt aan voor Stijn wanneer ze een half jaar geleden officieel de eerste stapjes in het ouderschap zet. Ze plaatst zondag twee kiekjes op Instagram, samen met haar zoontje Liewe, om dit bijzondere moment te vieren. 'Een half jaar, 6 maanden, 26 weken, 183 dagen, wat gaat de tijd bizar snel. Een half jaar geleden braken nu mijn vliezen en 13 uur later was Lieuwe Gerrit Jaap Jongsma geboren’, begint de actrice te schrijven. 

Ze vervolgt: 'Wat een intens onbeschrijfelijk geluk ervaar ik elke dag als ik naar ons kleine ventje kijk. En kleintjes worden groot. Het klopt wat ze zeggen 'geniet ervan, want voor je het weet zijn ze groot', poeh maar echt! Op de tweede foto is Lieuwe 14 dagen oud, kijk nou wat een klein hoofdje hihi. Oké genoeg gezwijmel, maar man wat ben ik een gelukkig mens!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Stijn Fransen op blauwe wolk na geboorte zoontje: 'Intens gelukkig'

De actrice wordt overladen met liefdevolle berichtjes. 'Wat een lief berichtje en wat een geweldige mama ben jij! Lekker zwijmelen', schrijft iemand. 'Zo lief', reageert iemand anders. Ook actrice Barbara Sloesen laat meerdere hartjes achter onder de foto.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Stijn Fransen openhartig over slaapproblemen van zoontje Lieuwe

In maart 2021 maakte de actrice haar zwangerschap bekend. Ze was toen al halverwege: 'Coronakilo’s? Nee hoor, want al 20 weken lang is er een extra leventje heel hard bezig om te groeien in mijn buik.'

De actrice liet eerder al aan RTL Boulevard weten hoe de bevalling is verlopen. "Het ging supersnel", aldus de trotse moeder. Je ziet het in de video hieronder. 

Stijn Fransen over eerste bevalling: 'Het ging supersnel'

00:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!