Kaj Gorgels Beeld © ANP

Kaj Gorgels: 'Ben de nachtmerrie van m’n moeder geworden'

24 januari 2022 16:55

Met trots laat Kaj Gorgels (31) aan zijn volgers zien dat hij een zoveelste tattoo op zijn arm laat tatoeëren. Velen zullen het net als Kaj prachtig vinden, maar of zijn moeder deze mening ook deelt, valt te betwisten. De presentator vertelt in zijn Instagram Stories dat zijn moeder 'een week nodig had om bij te komen' na zijn eerste tattoo.

''Het inkt zit zelfs op mijn botten''

Kaj liet 14 jaar geleden zijn eerste plaatje zetten, maar zijn moeder was hier - op z’n zachtst gezegd - niet al te gecharmeerd van. 'Toch een beetje de nachtmerrie van mijn moeder geworden. Mijn eerste tekeningetje zette ik op mijn 17e, in Thailand. Ik kwam thuis en mijn moeder zei: 'Zo hé, die henna tattoo’s lijken wel echt hè tegenwoordig?' Ik zeg: 'Ma da’s een echte. Het inkt zit zelfs op mijn botten.' Ze heeft een week nodig gehad om bij te komen', schrijft Kaj. 

Hij vervolgt: 'Toen ze me na een week weer erkende als zoon, zei ze: 'Het blijft wel bij deze ene hè? Beloof je dat kaj?' Waarop Kaj reageert: 'Ja ma! Komt goed.'

'Niet helemaal gelukt. Alsof ik onder een natte krant slaap.' Gelukkig heeft dit geen effect gehad op de band tussen moeder en zoon. 'Maar ze houdt nog wel van me', sluit de presentator af. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kaj Gorgels presenteert Nederlandse versie Are You The One?

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kaj Gorgels herstelt van 'traumatische' operatie

Als de gloednieuwe presentator van Are You The One? kon het natuurlijk niet anders dan dat Kaj zíjn perfecte match al heeft gevonden. Ze hebben afgelopen jaar zelfs een Spaanse villa gekocht. Hij is zo zeker van Jessie Jazz dat hij zo met haar de beruchte Truth Booth zou instappen, laat hij weten aan RTL Boulevard. Je ziet het in de video hieronder.

Kaj Gorgels heeft zijn 'perfecte match' gevonden in Jessie

05:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!