Beeld © Getty Images

Modern Family-vader en dochter houden kleine reünie

24 januari 2022 17:44

Jesse Tyler Ferguson (46) speelde jarenlang de vader van Aubrey Anderson-Emmons (14) in de serie 'Modern Family'. Dat de twee ondanks het einde van de serie nog steeds erg close met elkaar zijn, blijkt wel uit het feit dat ze afgelopen weekend een heuse 'vader-dochter date night’ hadden.

"Dit maakt me zó gelukkig"

Jesse speelde van 2009 tot 2020 de rol van Mitchell Pritchett, een homoseksuele man die samen met zijn vriend Cameron een dochtertje adopteerde, genaamd Lily. Aubrey nam van 2011 tot 2020 de rol van Lily op zich en is sindsdien ook niet meer weg te denken uit de serie. Hoewel Modern Family in 2020 tot een einde kwam, blijken de twee elkaar in het dagelijks leven nog steeds te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Modern Family-ster Eric Stonestreet vraagt vriendin ten huwelijk

Jesse Tyler deelde namelijk afgelopen weekend een foto op zijn Instagram waarop te zien is dat hij samen met Aubrey naar de theatervoorstelling Everybody’s Talking About Jamie is gegaan. 'Vader-dochter date night', zo schrijft hij bij het schattige kiekje. Fans van Modern Family kunnen het niet laten om vol enthousiasme te reageren op de foto. 'Dit maakt me zó gelukkig', zo reageert iemand. En: 'Ik ben echt stapelgek op jullie', zo reageert een ander.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Modern Family-actrice Julie Bowen redt vrouw tijdens wandeling

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!