André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © ANP

Probeert Sarah wat duidelijk te maken met bericht over André?

25 januari 2022 11:39

Mediastop of niet, de geruchtenmachine blijft draaien als het gaat om het (liefdes)leven van André Hazes (28). Zijn relatie met Sarah van Soelen (25) is niet publiekelijk beëindigd, maar toch wordt de zanger alweer gelinkt aan andere vrouwen. Sarah laat zich op social media voor het eerst in een tijde weer uit over haar (ex-)lief.

"Wederzijds respect naar elkaar toe hebben en elkaar rust gunnen"

Hij zou vaak gezien worden bij Monique en zoon André en het ondertussen gezellig hebben met jeugdvriendin (en vriendin van Sarah) Anne Rose, hoewel dat mogelijk ook alweer ten einde is: de wilde verhalen die rondgaan over André zijn amper bij te houden. Sarah lijkt ondertussen op een respectvolle manier duidelijk te maken hoe zij erin staat.

Als haar tijdens een vragenrondje op Instagram gevraagd wordt waarom ze geen vragen over André beantwoordt, zegt ze: 'Wederzijds respect naar elkaar toe hebben en elkaar rust gunnen.' Om vervolgens daarna de woorden 'ieder zijn eigen weg' te schrijven. Impliceert Sarah hiermee dat ze inderdaad letterlijk hun eigen weg zijn gegaan?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique feliciteert jarige ex André Hazes met 'reis naar zichzelf'

André had afgelopen december niet veel (lees: nul) woorden nodig om duidelijk te maken hoe hij in de relatie met Sarah stond. Alle digitale sporen van haar werden toen verwijderd. Ongemakkelijk, want vlak daarvoor kondigt Sarah in Beau Monde aan dat ze slechts een pauze hebben ingelast. Extra pijnlijk is dat de enige vrouwen die een plekje op André's Instagram-profiel weten te behouden moeder Rachel en ex-verloofde Monique zijn.

Ondertussen houdt kamp André de lippen nog altijd stijf op elkaar. De zanger focust zich volledig op het herstel van zijn emotionele burn-out en dat vergt veel tijd en rust:

'Genezingsproces André Hazes vergt veel tijd en rust'

01:24
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah van Soelen legt uit hoe het écht tussen haar en André Hazes zit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!