Beeld © Videoland

Hoe gaat het nu met de smaakmakers uit Prince Charming seizoen 1?

29 januari 2022 12:06

Na het succes van 'De Bachelorette' met Gaby Blaaser (35) duurde het niet lang voordat de 'Prince Charming'-reeks van start ging bij Videoland. Nu het tweede seizoen van het liefdesavontuur erop zit, vroegen wij ons af hoe het gaat met de spraakmakende kandidaten van seizoen één?

Marvin en Ferdi

Een rits vrijgezellen heren stond klaar om het hart van de Limburgse Marvin te veroveren in Prince Charming. Marvin kreeg de happily ever after waarnaar hij zocht: hoewel hij met Marnix naar huis ging, vond hij toch de liefde bij Ferdi. Een beetje controversieel was dat wel, maar het stel is inmiddels verliefd, verloofd en (wie weet!) bijna getrouwd. Als kers op de taart heeft het stel zelfs een liefdesnestje in Groningen gekocht, de provincie waar Ferdi vandaan komt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marvin en Ferdi willen graag in het buitenland trouwen

Marnix

Het avontuur van Marnix leek als een sprookje te eindigen, tot hij erachter kwam dat een relatie met Marvin in Nederland niet werkt. In de periode vlak na de opnames en tot de finale bij Videoland te zien is, heeft Marnix er veel moeite mee om hun romance geheim te houden. In gesprek met Grazia zegt hij er zelfs 'moe' van te worden. "Niet van Marvin, maar gewoon van de hele situatie. Als ik iemand leuk genoeg had gevonden, denk ik wel dat ik had gedacht: het is niet leuk, maar ik neem het zoals het is en ga ervoor."

Voor zover bekend, is Marnix vrijgezel. Hij rept met geen woord over zijn liefdesleven op social media. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marnix uit Prince Charming vertelt over eerste nacht met Marvin

Alastair 

Een beetje hautain, zo kun je Alastair wel omschrijven tijdens zijn deelname aan Prince Charming. Hij neemt geen blad voor de mond en wie hem in de weg staat, zal dat horen. Niet voor niks is Alastair één van de smaakmakers van het eerste seizoen. Sindsdien is hij niet erg actief op social media en claimt hij bij een van de oudere foto's dat hij nog steeds single as f*ck is. Duidelijke taal. Ook is het niet bekend hoe Alastair zijn dagen momenteel vult. Volgens zijn Instagram-bio is hij een 'Professional Embarrasor of Myself'. Klinkt niet als iets waarmee je de rekeningen kunt betalen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sezer blokkeert Prince Charming-rivaal Alastair uit zijn leven

Sezer

Tijdens de opnames vloog hij Alastair regelmatig in de perfecte geföhnde haren, ná de opnames probeert Sezer vooral wanhopig de aandacht van de schijnwerpers vast te houden. Gelukkig heeft hij sindsdien wel de liefde gevonden... in de muziek. Hieronder te bewonderen. Zijn grote doorbraak laat nog even op zich wachten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sezer van Prince Charming vindt alsnog ware liefde

Mitchell

Entertainer Mitchell vond maar moeilijk aansluiting bij de groep mannen. Het botste vaak en ook nadat de camera's stopten met draaien leek er niet één vriendschappelijke band stand te hebben gehouden. Sindsdien focust Mitchell zich op zijn carrière als allround performer, zijn werk in een Rituals-winkel en als kandidaat van de mannen-missverkiezing Miss Grand International. Zijn relatiestatus blijft onbekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Date or No Date? Mitchell blikt terug op de ruzie met Diggie

Rick

Na een valse start op liefdesgebied was Rick klaar om de liefde te vinden, maar al snel bleek Marvin het voor hem niet te zijn. Hij noemde zijn exit vlak voor de finale een 'opluchting', omdat hij niet wist of hij wel gevoelens voor de prins had. Momenteel reist Rick de wereld over als digital nomad. Als eigen baas annex model doet hij de mooiste plekken aan en werkt hij vanaf daar op locatie. Of hij inmiddels zijn prins heeft gevonden, is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick uit Prince Charming vooral opgelucht na finale

Onze reizende reporter Aran Bade nam tortelduifjes Marvin en Ferdi onlangs mee voor een autorit, zodat het koppel hem alles kon vertellen over hun trouwplannen. 

Aran on Tour: Marvin en Ferdi uit Prince Charming onthullen hun huwelijksplannen

13:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!