Beeld © Getty Images

Zoon (26) van Reservoir Dogs-acteur Michael Madsen overleden

25 januari 2022 17:03

Acteur Michael Madsen (64), vooral bekend vanwege zijn rollen in de films van Quentin Tarantino (58), is in diepe rouw. Zijn zoon Hudson heeft zichzelf op 26-jarige leeftijd van het leven beroofd.

'We zijn diepbedroefd en overweldigd door verdriet en pijn"

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

De familie van Michael heeft tegenover de krant Metro het verdrietige nieuws bevestigd. "We zijn diepbedroefd en overweldigd door verdriet en pijn bij het verlies van Hudson", zo vertellen ze. "Zijn nagedachtenis en licht zullen worden herinnerd door iedereen die hem kende en van hem hield. We vragen om privacy en respect in deze moeilijke tijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael Madsen weer dronken achter stuur

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechter stuurt Michael Madsen naar rehab

Hudson zou samen met zijn vrouw Carlie in Hawaii hebben gewoond. Hij is de oudste zoon van de drie kinderen die Michael samen met DeAnna Madsen kreeg. De twee hebben ook nog twee zoons genaamd Calvin en Luke. Michael heeft daarnaast ook nog twee zoons met zijn ex Jeannine Bisignano.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael Madsen doet arrestie af als 'misverstand'

Michael is vooral bekend van de vele films van regisseur Quentin Tarantino waarin hij een rol speelt, waaronder Reservoir Dogs en Kill Bill: Vol. 1 and 2. Quentin is naar verluidt ook de peetvader van zowel Hudson als Calvin.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!