Yuki Kempees Beeld © ANP

Yuki Kempees heeft voor het eerst geen moeite met monogaam zijn

25 januari 2022 17:34

Het gaat dj Yuki Kempees (36) voor de wind: naast zijn deelname aan 'Expeditie Robinson', een iets kortere verschijning in 'De Slimste Mens' en zijn succesvolle muziekcarrière heeft hij thuis nog een pasgeboren kindje en vriendin. Hoe Yuki en zijn lief Lizzy van der Ligt zo’n sterk team blijven, doet hij uit de doeken in de nieuwste 'Grazia'.

"Ons grote geheim is dat wij twee losse mensen zijn die samen iets delen"

Er zijn volgens Yuki verschillende redenen waarom de relatie met zijn grote liefde zo goed stand houdt. ''Ons grote geheim is dat wij twee losse mensen zijn die samen iets delen: onze relatie, en nu ook een kind en een huis.” De tortelduifjes proberen elkaar zoveel mogelijk de ruimte te geven. ''We doen ieder ons eigen ding en hebben elkaar nooit willen claimen, er is geen jaloezie en ook geen ego. Dat werkt als een dolle."

''En dat is ook de reden dat ik voor het eerst in mijn leven geen moeite heb met monogaam zijn", vertelt hij openhartig. “Voor Lizzy heb ik nooit heel lange vaste relaties gehad, maar nu zijn zij en Jagger écht waar ik voor leef. We zijn onafscheidelijk. Juist omdat we allebei veel weg zijn voor ons werk, pakken we die momenten die we samen zijn."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yuki Kempees breekt rib tijdens karten: 'Alles doet pijn'

In februari 2020 werden Yuki en Lizzy trotse ouders van dochtertje Jagger. Eerder vertelde hij in zijn column voor tijdschrift Glamour dat de bevalling allesbehalve soepeltjes verliep. 'Weeënopwekkers, ruggenprikken, infusen en vooral: urenlang pijnlijke, onregelmatige weeën doorstaan totdat de ontsluiting eindelijk naar die tien centimeter kroop', schreef hij. Pas 36 uur nadat Lizzy's vliezen waren gebroken was eindelijk het moment daar om te persen. Inmiddels maken moeder en dochter het goed.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yuki Kempees huilde iedere dag tijdens deelname Expeditie Robinson

We spraken de dj na zijn deelname aan De Slimste Mens. Yuki vertelt onder meer dat hij 'zich kapot schrok’ van de lastige vragen in het programma. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!