Demi Moore en Mila Kunis in de reclame van AT&T Beeld © YouTube-pagina AT&T

Mila Kunis en Demi Moore schitteren samen in reclame: 'We hebben veel met elkaar gemeen'

26 januari 2022 12:18

Mila Kunis (38) en Demi Moore (59) kunnen het prima met elkaar vinden en daarmee is Ashton Kutcher (43) de lachende derde. De echtgenoot en ex-vrouw van de acteur hebben een rolletje te pakken in een nieuwe Super Bowl-reclame en steken daarin de draak met hun gedeelde partner.

"Wie had gedacht dat we nu op zo'n leuke manier konden samenwerken?"

Het internetbedrijf AT&T heeft Mila en Demi in één ruimte weten te krijgen voor hun nieuwe commercial. De actrices hebben een gedeelde geschiedenis door hun relaties met Ashton, maar blijkbaar hadden ze al een connectie van daarvóór. Mila kwam met het idee om Demi te vragen voor de reclame, omdat de twee blijkbaar op dezelfde middelbare school hebben gezeten, liet ze weten aan Entertainment Tonight

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn Demi Moore en John Travolta hét nieuwe showbizzkoppel?

"Ik dacht dat het wel grappig zou zijn. Ik heb haar gevraagd en was door het dolle toen ze ja zei", legt Mila uit. "Wie had gedacht dat, omdat we op dezelfde middelbare school hadden gezeten, we nu op zo'n leuke manier konden samenwerken?" voegt Demi eraan toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mila Kunis produceert comedy met man Ashton Kutcher in hoofdrol

In de video is te zien hoe de twee sterren bij een high school reunion allebei denken dat ze een prijs krijgen voor 'Meest Bewonderde Alumnus', maar het verliezen van een ander. "Ik heb nooit geweten dat we op dezelfde middelbare school hebben gezeten", zegt Demi in de commercial. "We hebben nog wel meer met elkaar gemeen", grapt Mila vervolgens. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashton Kutcher en Mila Kunis drijven spot met 'was-gate'

De reclame komt twee jaar na Demi's autobiografie Inside Out, waarin ze haar relatie met Ashton blootlegde. Zo beweerde ze dat hij meermaals vreemdging en dat ze vaak trio's hadden, waardoor hun relatie uiteindelijk op de klippen liep. Het drietal kon een tijdje niet met elkaar door één deur, maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. Mila en Ashton kennen elkaar van hun tijd bij de serie That 70's Show, trouwden in 2015 met elkaar en hebben twee kindjes; dochter Wyatt (4) en zoontje Dimitri (2).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!