Georgina Rodriguez en Cristiano Ronaldo Beeld © ANP

Vriendin Cristiano Ronaldo stapt in de spotlight in nieuwe Netflix-docu

27 januari 2022 11:54

De meesten zullen haar kennen als 'vrouw van', maar daar gaat snel verandering in komen: Georgina Rodriguez (28) trakteert haar volgers namelijk op haar verjaardag op een gloednieuwe documentaire rondom haar persoon. De Netflix-documentaire 'Soy Georgina', wat 'Ik ben Georgina' betekent, staat volledig in het teken van de voetbalvrouw.

''Veel mensen weten mijn naam, maar slechts een paar weten wie ik ben''

Het leven van Georgina klinkt als een sprookje: ze ging van slecht betaalde winkelmedewerker naar vrouw van Cristiano Ronaldo, één van de bekendste en rijkste voetballers van de wereld. Haar leven was dus bepaald niet altijd glitter and glamour. Ze groeide op in Spanje en haar moeder kwam in 2011 om het leven door een auto-ongeluk. Haar vader Jorge, een ex-voetballer, bracht tien jaar in de gevangenis door voor drugssmokkel en overleed in 2019 op 71-jarige leeftijd. Als zeventienjarige vertrok Georgina naar Bristol in het Verenigd Koninkrijk, waar ze aan de slag ging als nanny. In 2015 besloot ze terug te gaan naar Spanje, waar ze een baantje kreeg in een Gucci-winkel. Precies hier kwam ze de liefde van haar leven tegen, die op dat moment voor Real Madrid speelde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweelingaankondiging Cristiano Ronaldo meest geliket op Instagram

In een teaser die ze deelt op Instagram zien we de Spaanse voetbalvrouw in verschillende extravagante outfits haar docu aankondigen. "Ik ben 27 en vijf jaar geleden is mijn leven compleet veranderd. De dag dat ik Cristiano tegenkwam was op een donderdag in de zomer. Terwijl ik de winkel verliet kwam ik een knappe man tegen van bijna twee meter lang'', vertelt ze. ''Veel mensen weten mijn naam, maar slechts een paar weten wie ik ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cristiano Ronaldo onthult geslacht van nog ongeboren tweeling

In de documentaire krijgen we Georgina dus van een heel andere kant te zien. Maar natuurlijk is er ook een rol voor haar grote liefde Cristiano weggelegd. De twee tortelduifjes hebben inmiddels een dochtertje genaamd Alana. Het gezin kent echter meer dan één kind, want Ronaldo had zelf al drie andere kinderen via een of meerdere draagmoeders. En alsof ze hun handen daarmee nog niet vol genoeg hebben, is er ook nog een tweeling op komst: Georgina is namelijk zwanger.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cristiano Ronaldo en vriendin verwachten een tweeling

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!