Famke Louise: 'Nooit iets voorgevallen tussen Ali B en mij'

26 januari 2022 23:38

Famke Louise (23) heeft geen vervelende dingen meegemaakt met haar voormalige manager Ali B (40). Dat vertelt de zangeres woensdagavond in reactie op een video van juicekanaal 'Roddelpraat'. Daarin liet presentator Dennis Schouten (26) een nummer van haar horen waaruit volgens hem kan worden opgemaakt dat Famke door de rapper is misbruikt.

"Het is echt wel een inbreuk op mijn privacy"

"Dat is absoluut niet waar", zegt de zangeres. "Sterker nog, er is nog nooit iets gebeurd, er is nog nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Famke Louise en Denzel Slager ouders geworden van eerste kindje

De rapper, die door oud-kandidaten van The voice of Holland wel wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, heeft de zangeres 'altijd met respect' behandeld. "Ik heb nooit dingen op een vervelende manier ervaren."

Het nummer dat in Roddelpraat te horen is, had Famke voor zichzelf opgenomen nadat ze had gebroken met haar manager. Ze was boos en wilde dingen van zich af schrijven. Daarna is het volgens haar ook weer goed gekomen met Ali B.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Famke Louise en Denzel na gender reveal: 'Ik ben zó blij!'

De zangeres is boos op de makers van Roddelpraat. Ze is van plannen stappen te gaan ondernemen. "Want het is echt wel een inbreuk op mijn privacy."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!