Madonna en Britney Spears Beeld © GettyImages

Madonna hint op tournee met Britney Spears: 'Kus overdoen'

27 januari 2022 11:00

Er is een mogelijkheid dat we Madonna (63) en Britney Spears (40) in de toekomst opnieuw samen op het podium kunnen bewonderen. Madonna laat weten dat ze het wel ziet zitten om de bekende kus van negentien jaar geleden nog eens over te doen. Dat zegt de zangeres tijdens een livesessie op Instagram.

"Ik heb geen idee of zij het zou willen, maar het zou heel cool zijn"

Woensdagavond verschijnt Madonna voor de gelegenheid live op Instagram. Wanneer een volger aan de zangeres vraagt of ze ooit nog een tour gaat doen, antwoordt ze: "Hell yeah. Ik moet wel. Een stadiontour. Ik en Britney, wat denk je daarvan?" Ze vervolgt: "Ik heb geen idee of zij het zou willen, maar het zou heel cool zijn. Dan kunnen we de kus nog eens over doen."

Ook onthulde Madonna tijdens de livestream dat er nieuwe muziek onderweg is met andere artiesten, maar dat is allemaal nog 'geheim'. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Richard Groenendijk doet opmerkelijk kiekje van Madonna na

Madonna trad in 2003 tijdens de awardshow van MTV op met Britney en Christina Aguilera. Ze zongen haar hits 'Hollywood' en 'Like A Virgin'. Vlak voordat Missy Elliott het trio kwam versterken, zoende Madonna eerst Britney en daarna Christina. 

Voor Britney is het een tijd geleden sinds ze heeft opgetreden. Haar laatste liveshow was in 2018 tijdens Britney: Live in Concert in Las Vegas. Nu haar vader Jamie is geschorst als curator van de zangeres, staat ze nog steeds niet te popelen haar muziekcarrière weer op te pakken. Toch zijn er ook insiders die hebben gemeld dat ze, ook al is nieuwe muziek uitbrengen niet haar topprioriteit, zich er langzaam maar zeker wel weer aan wil wagen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britney Spears sneert opnieuw naar zus Jamie Lynn: 'Jij had het altijd makkelijker'

Madonna heeft veel aandacht besteed aan de #FreeBritney-beweging. Afgelopen zomer schreef ze op Instagram: 'Geef deze vrouw haar leven terug. Slavernij is al een lange tijd verboden.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Madonna beticht Tory Lanez van illegaal gebruik Into the Groove

Na ruim 10 jaar is Britney Spears bevrijd van haar vader

09:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!