Hans Teeuwen gaat vanwege coronapas voorlopig nog niet optreden

27 januari 2022 14:41

Hans Teeuwen (54) gaat voorlopig nog niet op tournee met zijn nieuwe voorstelling 'Nou Lekker Dan'. De cabaretier heeft donderdag op YouTube een filmpje geplaatst waarin de komiek zich nogmaals fel uitspreekt tegen de coronapas. De theaters mogen sinds deze week weer open voor bezoekers die wel een coronapas kunnen tonen.

''We zijn geen China!''

Hans haalt in het filmpje uit naar "ouwe badmuts" Ernst Kuipers die met de coronapas "vrijheidsbeperkende maatregelen oplegt". Ook foetert hij op premier Mark Rutte, "een liberaal die het land minder vrij achterlaat dan toen hij begon". De cabaretier roept op "een vuist te maken en te laten zien: jullie werken voor ons, wij niet voor jullie! We zijn geen China!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Teeuwen treedt niet op: 'Heeft consequenties voor mij'

De cabaretier zou in maart 2020 voor het eerst in bijna vijf jaar weer op tournee gaan. Maar hij moest de voorstellingen schrappen toen de coronapandemie uitbrak. Sindsdien plaatst hij wel met enige regelmaat filmpjes online waarin de komiek uithaalt naar het coronabeleid. Hans is zelf overigens wel gevaccineerd, maar tegen de invoering van de coronapas.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Teeuwen maakt coronaconference

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!