Doutzen Kroes Beeld © Getty Images

Doutzen Kroes komt terug op veelbesproken interview

27 januari 2022 17:32

Doutzen Kroes (37) steekt niet onder stoelen of banken dat ze niet bepaald achter het coronabeleid staat. Maar verder dan een paar Instagram-posts over haar grondige Google-research kwam het niet, tót ze eerder deze week in een twee uur durend interview voor het eerst haar verhaal deed. Via Instagram Stories vertelt het model nu waarom ze de behoefte voelde haar hart te luchten.

"Ik voel dat als we allemaal een stukje kwetsbaarheid met elkaar delen, dat er dan minder taboes gaan zijn"

Het Friese topmodel deed afgelopen dinsdag haar verhaal in de podcast van Isa Kriens, die net als Doutzen tegen het vaccin is. "Ik wil iets met jullie delen. Sommige van jullie hebben het al gezien want ik krijg namelijk superveel lieve berichten en zie veel online gebeuren", spreekt Doutzen donderdagmiddag haar volgers aan via Instagram Stories.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doutzen Kroes uit kritiek op prikbeleid: 'Luister naar je intuïtie'

Doutzen stelt dat het tijd was om de daad bij het woord te voegen. "Jullie hebben natuurlijk wel heel veel posts gezien van mij, maar nooit echt het verhaal erachter", vervolgt ze. "In alle kwetsbaarheid delen waar ik nu zit in mijn proces. Ik heb dit gedaan omdat ik het graag met jullie wil delen omdat ik voel dat als we allemaal een stukje kwetsbaarheid met elkaar delen, dat er dan minder taboes gaan zijn en we veel verder komen dan boos worden op elkaar en uit respect tot een gesprek komen."

Diederik Jekel had zo zijn bedenkingen bij het interview van Doutzen. "Een hoop van wat ze zegt is onzin", verkondigde hij in RTL Boulevard. 

Diederik over interview Doutzen: 'Hoop van wat ze zegt is onzin'

02:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doutzen Kroes uit kritiek op corona, maar vroeg wel duizenden euro's coronasteun aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!