Sander Schimmelpenninck Beeld © Instagram @sanderschimmelpenninck

Sander Schimmelpenninck en vriendin druk met gezinsuitbreiding

27 januari 2022 18:53

Als hij met goede vriend Jaap Reesema (37) hun 'Zelfpodcast' opneemt is Sander Schimmelpenninck (37) even in Nederland te vinden. De rest van het jaar woont hij in Zweden bij zijn vriendin Lotta, met wie hij graag een gezin wil stichten. Dat vertelt de programmamaker in het 'Algemeen Dagblad'.

"Lotta en ik zouden het graag willen. We zullen zien hoe dat loopt"

Sander heeft een interview met de krant vanwege zijn nieuwe programma Sander en de Kloof, dat elke donderdag om 21.00 uur bij de VPRO op NPO 3 wordt uitgezonden en waarin hij 'de boel wakker wil schudden' door de verschillen tussen arm en rijk aan te stippen. Zelf stond zijn wieg op een landgoed in Diepenheim in Twente, maar hij is van plan zijn toekomstige kinderen in Zweden op te laten groeien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Schimmelpenninck maakt gehakt van Doutzen: 'Waanzin'

“Zweden is mijn thuis. Lotta heeft dat gewonnen. Ik heb, denk ik, nooit een kans gemaakt. Zij heeft gewoon niet zoveel met Nederland en ik zelf ook niet genoeg”, aldus de podcastmaker. Zijn toekomst ligt dan ook in Scandinavië, waar hij hoopt een gezin te mogen stichten. “Ik ben tot op heden vooral bezig geweest met mezelf en met mijn carrière. Lotta en ik zouden het graag willen. We zullen zien hoe dat loopt", vertelt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Schimmelpenninck 'huilt' na aanbieding botox behandeling

Over baby's gesproken: Famke Louise werd onlangs voor de eerste keer moeder. RTL Boulevard sprak met de zangeres, die vertelde dat het moederschap 'het mooiste dat er is'.

Famke Louise noemt moederschap 'het mooiste dat er is'

01:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!