Familie Meiland Beeld © ANP

Leven als de Meilandjes? Zoveel kost hun woning in Noordwijk

27 januari 2022 19:20

Na 1,5 jaar is Chateau Marillaux van de Meilandjes eindelijk verkocht. Maar de realityfamilie heeft nóg een woning in de verkoop, in Noordwijk. Hoewel Martien (60) en Erica (58) hartstikke gelukkig waren met het huis zelf, waren ze niet zo blij met de pottenkijkers die dagelijks voor de woning stonden.

Martien en Erica Meiland verhuisden begin 2021 na een conflict met de gemeente vanuit de Achterhoek naar Noordwijk. De Chateau Meiland-sterren kochten daar de moderne woning van Kensington-drummer Niles Vandenberg, die er toen 2.695.000 euro voor betaalde. De realitysterren moesten 2.850.000 euro neertellen. Nu staat de woning van 327 m2 en vier slaapkamers alweer te koop voor 2.995.000 euro.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Meiland vanaf 7 maart in de bijstand

De reden voor de snelle verkoop is dat het huis weinig beschutting biedt tegen nieuwsgierige fans. "Dit huis is gewoon te druk. Elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan", zei Martien Meiland daar eerder al eens over.

De familie heeft alweer een nieuw optrekje gevonden waar ze al hun wijnflessen kunnen opslaan. Dit is de voorlopig laatste verhuizing, stelde Erica eerder in Aran on Tour. Het is uiteindelijk dochter Maxime die tijdens een potje scrollen door Funda op hun nieuwe woning stuit. Nog diezelfde middag gaan Martien en Erica kijken en doen ze een bod. "Maar ik wil voorlopig even niet meer verhuizen", aldus Erica.

Aran on Tour: Erica vond periode zonder Martien 'klote'

15:27
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schoonmaakster Nadège kan weer met swiffer en een sopje door Chateau Meiland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!