Kody en Meri Beeld © Instagram @christine_brownsw/Instagram @therealmeribrown

Kody legt uit waarom hij niet meer intiem wil zijn met Meri

28 januari 2022 16:56

Dat de relatie tussen Kody Brown (53) en Meri (51) aan een zijden draadje hangt, is geen geheim meer. In een vooruitblik op 'Sister Wives: One on One' is te zien dat presentatrice Sukanya Krishnan (50) het stel het vuur na aan de schenen legt over hun relatie en dat de twee een aantal opvallende antwoorden geven.

"Er is een punt gekomen waarop de intimiteit gewoon beschadigd is"

Sukanya vraagt zich onder andere af waarom Meri bij Kody blijft, terwijl ze bijvoorbeeld al zeker tien jaar niet meer intiem met elkaar zijn geweest. "Dit is mijn familie", legt Meri uit. "Dus ik snap niet waarom mensen denken dat als ik geen relatie met Kody heb, ik maar gewoon zou weggaan. Dat wil ik helemaal niet. Ik snap niet waarom mensen dat elke keer vragen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown uit Sister Wives is op zoek naar nieuwe vrouwen

Meri en Kody gaven elkaar in 1990 het jawoord. Drie jaar later kwam Janelle erbij en in 1994 volgde Christine. In 2010 kwam Robyn erbij. Zij kon in 2014 voor de wet met Kody trouwen, omdat hij op papier van Meri scheidde. Christine maakte afgelopen november bekend dat haar relatie met Kody na 25 jaar over was. Als Sukanya Meri vraagt waarom zij niet in de voetsporen van Christine is getreden, vertelt ze: "Wat ik kan zeggen is dat we twee verschillende mensen zijn, die verschillende normen en waarden hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robyn beklaagt zich over problemen Kody met andere Sister Wives

Christine krijgt ook nog de kans om haar woordje te doen. Zij vertelt dat ze niet kan begrijpen dat Meri nog steeds een relatie met Kody heeft, terwijl ze al zo lang niet meer intiem zijn geweest. "Ik snap niet hoe ze dat doet. Maar ze is er blijkbaar oké mee." Kody legt uit dat hij het simpelweg niet meer kan. "Er is een punt gekomen waarop de intimiteit gewoon beschadigd is. Je kunt niet intiem zijn in een relatie als er geen gevoel van veiligheid is, daar heb ik geen zin in."

Kody weet ook zeker dat het gevoel van veiligheid nooit meer zal terugkeren. "Ik zal haar vriend zijn, ik zal er alles aan doen om haar te beschermen en ik zal een huis voor haar bouwen, maar intiem zullen we nooit meer zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody uit Sister Wives begint zelf te twijfelen aan wonen in Arizona

Als Sukanya vraagt of Meri hem zo erg heeft gekwetst dat het tot dit punt is gekomen, bevestigt hij dat. "En dat heeft niks te maken met de catfish-situatie. De catfish-situatie heeft me alleen maar wakker geschud." Kody verwijst hiermee naar een voorval in 2015, toen bleek dat Meri al een tijdje een online relatie had met iemand van wie zij dacht dat het een man was, maar wat een vrouw bleek te zijn. Kody en Meri gingen destijds in therapie, maar hun relatie werd daarna nooit meer dezelfde.

Sukanya concludeert dat Meri dus een relatie heeft met de grote familie, de kinderen en Robyn en een vriendschap met Kody. "Is dat genoeg?” vraagt ze aan Kody. “Ik denk dat het voor niemand genoeg is, maar iedereen maakt zijn eigen keuzes", aldus Kody.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verhuisplannen oorzaak scheiding Christine en Kody uit Sister Wives

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!