Drew Barrymore Beeld © Getty Images

Drew Barrymore had ooit een 'open relatie' met déze acteur

28 januari 2022 17:31

Drew Barrymore (46) heeft in haar talkshow 'The Drew Barrymore Show' een opvallende onthulling gedaan. De actrice blijkt namelijk heel lang geleden een open relatie te hebben gehad met een bekende acteur en daar heeft ze absoluut geen spijt van. Sterker nog: volgens haar was het een van de leukste periodes uit haar leven.

"Toen we elkaar voor het eerst zagen, waren we nog jong en wild"

Drew deed de onthulling tijdens een gesprek met Kate Hudson, die in haar show te gast was. De twee blikten terug op hun allereerste ontmoeting en deden ook meteen uit de doeken hoe hun liefdesleven er op dat moment uitzag. "Toen we elkaar voor het eerst zagen, waren we nog jong en wild", blikt Drew terug. "Volgens mij was het bij een restaurant genaamd Chez Jay’s in Santa Monica met Luke Wilson", meent Kate.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drew Barrymore is 'grootste fan' van nieuwe vrouw ex-man

Dat Drew daar op dat moment met Luke zat, was geen toeval. "Ik was op dat moment met hem aan het daten, maar ik denk dat hij ook met andere vrouwen aan het daten was. Het was een open relatie en we waren destijds nog zo jong." Wat dat betreft hebben Drew en Kate wel het nodige gemeen, want ook Kate heeft een tijdje met een Wilson gedatet. "Ik ben daar ook geweest", geeft ze toe. Kate had namelijk ten tijde van de opnames van de film You, Me and Dupree een knipperlichtrelatie met Owen Wilson, de broer van Luke.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drew Barrymore kijkt met spijt terug op samenwerking Woody Allen

Drew heeft fijne herinneringen aan die tijd. "We waren gewoon nog zo jong. We hadden ontzettend veel lol. We acteerden samen en we hingen met elkaar. We namen het nog niet zo serieus en ik had echt de leukste tijd ooit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drew Barrymore kijkt terug op periode in psychiatrische kliniek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!