Beeld © BNNVARA/Annemieke van der Togt

De opvolger van Sergio Vyent in First Dates is een vrouw

31 januari 2022 16:28

Goed nieuws voor kijkers van 'First Dates', want de opvolger van de sympathieke maître Sergio Vyent (51) is bekend. De makers van het programma maken zojuist bekend dat Denice Dest (42) voortaan het 'First Dates'-restaurant met Victor Abeln (37) opent.

"Het minste wat ik kan doen is dat ik liefde voor hen heb"

Eerst opereerde ze als zogenaamde door bitch bij nachtclubs, nu gaat ze met Victor het First Dates-restaurant runnen. "Als iemand me dit een halfjaar geleden zou vertellen, had ik diegene keihard uitgelachen", zegt Denice over haar nieuwe klus.

Ze staat in ieder geval te trappelen om vanaf maandag 7 februari de gasten van het restaurant een fijne avond te bezorgen. "Het is echt superstoer dat ze dit doen, dat ze voor het oog van iedereen op zoek gaan naar de liefde en zich kwetsbaar opstellen tegenover iemand die ze helemaal niet kennen. Dus het minste wat ik kan doen is dat ik liefde voor hen heb."

Denice Dest, Victor Abeln en de First Dates-crew.
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum en 'Mr. First Dates' Sergio Vyent samen het theater in

In de driedelige online serie First Dates: wie wordt de nieuwe maître? wordt het castingproces gevolgd, want in de voetsporen van Sergio treden, dat gaat niet zomaar. De eerste gesprekken, tot screentesten en van casten tot de eerste draaidag: de eerste twee afleveringen zijn nu te vinden op de website van het programma. 

Sergio neemt afscheid van het programma, omdat zijn werk niet te combineren is met de geplande theatershow die hij samen met Jim Bakkum wil doen. 

'First Dates ook zonder maître Sergio Vyent een hit'

00:44
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Jansen wil meedoen aan First Dates: 'Wil niet alleen blijven'

Het nieuwe seizoen van First Dates is vanaf maandag 7 februari om 19.25 uur te zien op NPO 3. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!