Rihanna en A$AP Rocky Beeld © Getty Images

Rihanna zwanger van eerste kindje met A$AP Rocky

31 januari 2022 16:43

Nadat ze tientallen keren zwanger is verklaard, is het nu echt zover: Rihanna (33) is in verwachting. Tijdens een ijskoude wandeling door Harlem, waar vriend A$AP Rocky (33) vandaan komt, toont ze voor het eerst haar groeiende babybuik.

De temperaturen in Harlem liggen ver onder het vriespunt, maar dat weerhoudt een fashionista als Rihanna er niet van om op haar eigen manier haar zwangerschap wereldkundig te maken: mét felroze winterjas, ontblote buik en een hoop sieraden, dus. Het Amerikaanse Page Six heeft de foto's van het verliefde koppel in handen. Klik hier om de kiekjes te bekijken

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna lacht zwangerschapsgeruchten weg: 'Heb al 10 kinderen'

De afgelopen maanden is Rihanna in het openbaar vooral gespot in wijdvallende kleding. Nu hoeft dat in het geval van de zangeres slash ondernemer niet per se een achterliggende reden te hebben. De goedgevulde garderobe van de modeliefhebber is namelijk gevuld met veel oversized kleding. Dat kwam nu in ieder geval goed uit. Aan de buik te zien is Rihanna waarschijnlijk in het tweede trimester van de zwangerschap en dat heeft ze - op een paar geruchten na - op deze manier toch goed geheim kunnen houden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

A$AP Rocky verklaart liefde aan Rihanna: 'Liefde van mijn leven'

Rihanna en A$AP Rocky zijn sinds 2020 bij elkaar. De rapper noemde de zangeres eerder al de liefde van zijn leven en biechtte op dat hun relatie anders is dan zijn vorige relaties. Het is niet bekend wanneer Rihanna is uitgerekend.