Farrah Abraham Beeld © Getty Images

Farrah Abraham uit Teen Mom heeft mentale problemen na arrestatie

31 januari 2022 17:44

Twee weken geleden werd Farah Abraham (30) uit 'Teen Mom' hardhandig in de boeien geslagen nadat er tijdens een feestje in een club in Los Angeles hommeles ontstond. Aan de entertainmentwebsite 'TMZ' vertelt ze nu dat ze sindsdien zelfmoordgedachtes heeft.

"Ik ben bang voor mensen op het moment"

Het gaat niet goed met de realityster na de vervelende gebeurtenis van twee weken terug. Het is zelfs zo erg dat ze het leven niet meer ziet zitten. "Ik probeer positief te blijven maar ik heb meerdere zelfmoordgedachten gehad deze week." Op dat moment barst ze in tranen uit. "Ik heb het er heel moeilijk mee."

Ze zegt dat ze hard is toegetakeld door de bewakers en er zowel fysieke als mentale schade aan heeft overgehouden. "Ik ben bang dat bewakers dit weer zullen doen wanneer ik uitga." Ze vervolgt: "Je kan niet zomaar in de boeien slaan en zowat m’n arm breken. Het is ernstig. Ik hoop dat ik niet een nek-en schouderoperatie nodig heb."

"Het is gewoon eng. Het is eng om er alleen voor te staan. (...) Ik ben bang voor mensen op het moment", zegt ze snikkend.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bizar: moeder van Teen Mom-ster Farrah Abraham is rapper geworden

Volgens de realityster heeft ze zelf niks misdaan. "Een vriendin moest voor mij de politie bellen omdat ik lastig werd gevallen. Ik wachtte beneden, weg van iedereen. (...) Ik was met twee andere mensen en ik was de enige die werd gearresteerd, terwijl ik niks deed." De persoon die volgens Farrah haar heeft aangevallen stond op een afstandje toe te kijken hoe het voorval zich voltrok: "Ze stond daar gewoon met een mondkapje. Het is zielig." 

Het heeft haar zelfs doen besluiten om de staat California te verlaten. "Ik denk dat ik dat nodig heb. (...) Ik heb dit soort voorvallen nog nooit gehad in een andere staat of land waar ik heb gewoond. Ik heb dit alleen in Los Angeles meegemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Farrah uit Teen Mom in opspraak na bekogelen van dochter

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!