Rihanna en A$AP Rocky Beeld © Getty Images

'Rihanna gelukkiger dan ooit met vriend A$AP Rocky'

1 februari 2022 02:59

Rihanna is helemaal klaar voor de volgende rol in haar leven: die van moeder. De 33-jarige zangeres is in verwachting van haar eerste kind, dat ze samen met haar vriend A$AP Rocky (33) krijgt. Een bron die dichtbij het stel staat heeft aan 'People' laten weten 'dat Rihanna gelukkiger dan ooit is'.

"Velen hebben het geprobeerd maar Rocky is het gelukt. Hij is ontzettend romantisch en stuurt haar om de haverklap bloemen"

"Het krijgen van een kind is niets iets waar ze zich altijd op gefocust heeft maar het samenzijn met Rocky heeft dat veranderd. Ze kijkt ontzettend uit naar het moederschap en geniet van alle veranderingen in en aan haar lichaam gedurende haar zwangerschap. Ze heeft zwangere vrouwen ook altijd gevierd tijdens modeshows van haar label Fenty. Ze doet alles altijd op haar eigen manier en heeft geen strak plan klaarliggen dat ze wil volgen. Dat geldt ook voor het krijgen van een baby. Rihanna en Rocky zijn net als alle andere aanstaande ouders helemaal in de wolken met hun aanstaande wondertje", aldus de insider.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna zwanger van eerste kindje met A$AP Rocky

Hoewel de zangeres meerdere relaties heeft gehad met bekende mannen, was het Rocky die haar hart echt wist te veroveren. De rapper, wiens echte naam Rakim Mayers is, zou haar als een koningin behandelen.

"Velen hebben het geprobeerd maar Rocky is het gelukt. Hij is ontzettend romantisch en stuurt haar om de haverklap bloemen. Hij laat haar weten hoeveel hij van haar houdt en dat is iets wat ze niet eerder heeft meegemaakt. Deze relatie heeft haar als mens veranderd. Ze wonen samen en zijn gewoon heel happy met elkaar. Hun vrienden zijn ontzettend blij voor ze en weten dat 'Ri en Rock' goede ouders gaan worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna doneert miljoenen aan klimaatslachtoffers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!